Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 10:24

Головна » 2015 » Лютий » 19 » 15 років ПОВ НОК України
14:16
15 років ПОВ НОК України

17 лютого 2015 року у приміщенні дискотечно-виставкової зали міського будинку культури відбулись урочистості з нагоди 15-річчя створення Полтавського обласного відділення НОК України.

         В урочистостях прийняли участь представники федерацій з олімпійських видів спорту, структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, громадських організацій  фізкультурно-спортивних товариств, атлети-олімпійці, провідні спортсмени та тренери, ветерани спорту Полтавської області. Серед запрошених – мер міста Полтави Олександр Мамай, заступник голови Полтавської облдержадміністрації Роман Товстий, заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Микійчук, голова комісії по зв’язках з осередками Національного олімпійського комітету України Володимир Ковальов, голова представництва НОК України у м. Комсомольську Віктор Лотоус.

         Провідні спортсмени та тренери, ветерани та фахівці галузі фізичної культури і спорту області були відзначені подяками та почеснми грамотами від органів місцевого самоврядування, від Полтавського обласного відділення НОК України учасники Олімпійських ігор отримали пам’ятні годинники. Володимир Ковальов привітав всіх учасників зібрання від президента НОК України Сергія Назаровича Бубки з побажаннями подальших успіхів в роботі, олімпійського довголіття, натхнення та вдачі! Миру, добра та злагоди!

Також до привітань на святі приєднались художні колективи міського будинку культури та Заслужена артистка України Олена Білоконь.

Переглядів: 521 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz