Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:17

Головна » 2011 » Червень » 20
   До уваги всім ЗМІ, до проведення Олімпійського дня готуються по всій Україні. В м. Полтава Полтавське обласне відділення НОК України буде проводити цей захід 24 червня на майдані Незалежності о 10:00 год.
Олімпійський день –це свято спорту і краси! Цей захід пройде протягом тижня в усіх містах та районних центрах області, його відзначатимуть пробігами, спортивними та творчими конкурсами й вікторинами на олімпійську тематику.
   Всесвітній Олімпійський день почали активно відзначати з кінця 1980-их. Олімпізм став фактором миру й об’єднання всієї планети. Саме тоді з’явилося багато соціальних ініціатив, які виходили за межі організації та проведення Олімпійських Ігор. Серед таких ініціатив – олімпійська освіта в школах, організація Юнацьких Олімпійських фестивалів, а потім – і Юнацьких Ігор, пропаганда здорового способу життя, захист навколишнього середовища.
Переглядів: 533 | Додав: povnoc | Дата: 20.06.2011 | Коментарі (0)

                    
 
   Полтавьке обласне свідділення Національного олімпійського комітету України запрошує вас на найбільше олімпійське свято року Всеукраїнський Олімпійський день, який відбудеться 24 червня в м. Полтава, м-н Незалежносі, початок о 10-00 год. Подібні старти пройдуть протягом тижня в усіх містах та районних центрах області.
   За ініціативи Міжнанародного олімпійського комітету, вже 20-ий рік поспіль, Національний олімпійський комітет України спільно зі своїми місцевими осередками, Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту, а також за активної підтримки офіційного партнера ПП «МакДональдз» проводить Олімпійський день, до програми якого входять легкоатлетичні пробіги, естафети, спортивні змагання, конкурси малю ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: povnoc | Дата: 19.06.2011 | Коментарі (0)

© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz