Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 06:48

Головна » 2015 » Квітень » 7 » Брей-ринг на тему Олімпійський спорт
16:53
Брей-ринг на тему Олімпійський спорт

                                                                         

       В рамках заходів присвячених Міжнародному дню спорту ПОВ НОК України спільно з факультетом фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка було проведено брей-ринг на тему "Олімпійській спорт". В заході приймали участь студенти IV та V курсів.

     Студенти показали свої високі знання в області Олімпійських ігор та зацікавленність щодо олімпійського руху. Завдяки проходженні курсу навчання з дисципліни "Олімпійський спорт" викладач курсу доцент кафедри Теорії й методики фізичного виховання, адаптивной та масової фізичної культури Кіпричу С.В. та старшому викладачу Воєнчук М.М. перемогла команда IV курсу. 

     Також присутні були заступник декана з виховної роботи кандидат педагогічних наук Корносенко О.К. та декан факультету фізичного виховання доктор педагогічних наук Хоменко П.В.

     10 квітня 2015 року під час проведення звітного концерту присвяченому тижню факультету фізичного виховання ПНПУ ім. В.Г. Короленка Полтавським обласним відділенням НОК України будуть нагородженні найкращі студенти за спортивними та науковими досягненнями з розвитку олімпійського руху на Полтавщині.

 

 

Переглядів: 731 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz