Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:33

Головна » 2011 » Листопад » 13 » "День Щастя з МакДональдз"
18:13
"День Щастя з МакДональдз"
  Благодійна акція «День Щастя в МакДональдз» триватиме з 1 по 30 листопада 2011 року в усіх 71 закладах МакДональдз у 21 місті Україні. Щоб долучитись до збору коштів на медичне обладнання в рамках акції, необхідно придбати у будь-якому закладі МакДональдз символічне сердечко, брелок, а 13 листопада – картоплю фрі. Всі кошти від покупки цих товарів (за винятком ПДВ та собівартості картоплі фрі) буде передано у фонд акції.
   13 листопада в місті Полтаві до акції приєдналися та взяли активну участь відомі спортсмени, музиканти та громадські діячі Полтавського обласного центру, вони особисто обслуговували відвідувачів, які бажали долучитися до акції. Були присутні: виконавчий директор Полтавського обласного відділення НОК України, начальник управління з питань фізичної культури і спорту ОДА Віктор Пожечевський, директор Полтавського обласного відділення НОК України Інесса Гетьман, голова спорт клубу «Медик» УМСА Ірина Каплуновська, учасниця XXIV Олімпійських ігор з плавання Світлана Копчикова, атлет-стипендіат Оксана Кущ, діючі спортсмени Полтавщини з тхеквондо ВТФ: 14-ти річні Роман Маслак КМС, призер та чемпіон міжнародних змагань, Анна М′яло КМС, призерка та чемпіонка міжнародних змагань, учасниця Чемпіонату Європи в Хорватії та 12-ти річна Дарина Луб′янецька КМС, призерка та чемпіонка міжнародних змагань.
   Всі кошти, зібрані протягом акції будуть спрямовані на придбання обладнання для виходження недоношених немовлят: кувези, лампи фототерапії, системи обігріву, ліжечка для новонароджених. Обладнання буде безкоштовно передано у 25 дитячих лікарень у місті Полтаві обладнання направлять до Міської дитячої клінічної лікарні (пров. Рибальський 10-А).
   Не будьте байдужі візьміть участь у благодійній акції «День Щастя»!
Переглядів: 1077 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz