Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 10:13

Головна » 2014 » Травень » 19 » ювілей "Дельфіну"
10:47
ювілей "Дельфіну"

Поздоровляємо басейн «Дельфін» з таким видатним рекордом та ювілеєм – так тримати!!!

17 травня 2014 року дитячо-юнацька спортивна школа № 3 з плавання відсвяткувала 50-річний ювілей басейну «Дельфін». За час свого існування школа виховала багато провідних спортсменів – чемпіонів Радянського Союзу, України, Європи, а також 4-х учасників Олімпійських ігор (Євгена Михайлова, Лідію Гребець, Світлану Копчикову та Марію Лівер).

На урочисте святкування басейну «Дельфін» прийшли привітати з ювілеєм міський голова Олександр Мамай, начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас, віце-президент Федерації плавання України Володимир Шумілін, учасниця Олімпійських ігор у Сеулі Світлана Копчикова, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ніна Кожух, директор Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Інесса Гетьман, представники державних установ міста та сотні мешканців Полтави.

Міський голова дізнався, що 16 травня у басейні  відбувся унікальний естафетний заплив на 50 кілометрів приурочений до 50-річчя дитячо-юнацької спортивної школи. Протягом 12 з половиною годин близько 500 учасників, серед яких молоді спортсмени, ветерани плавання, спортсмени-інваліди та учасники олімпійських ігор передавали один одному естафету.

Заплив розпочався о 6:30 ранку зі старту майстра спорту України, призера національних змагань Євгена Дубницького. Він передав естафету молодим спортсменам – учням ДЮСШ №3 з плавання.

У цьому ювілейному естафетному запливі взяла участь директор Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Інесса Гетьман, яка допомогала долати цю дистанцію на позначці 23 кілометри 200 метрів. Заплив-естафета тривав до вечора.

На свято ДЮСШ № 3 з плавання міський голова завітав із подарунком, і на честь 50-річчя і 50 км естафетного запливу подарував 50 тисяч гривень на придбання спортивного інвентарю, а також сказав: «Я теж пропливу 50 метрів у цьому чудовому басейні із своїми синами».

Тренерів і працівників закладу відзначили грамотами та подяками за їх сумлінну і старанну працю.

Зі словами щирої подяки до міського голови звернувся директор ДЮСШ № 3 з плавання Віктор Міць, адже саме завдяки принциповій позиції Олександра Мамая, його ставленню до підростаючого покоління і до спорту, у 2012 році «Дельфін» було капітально відремонтовано.

Басейн «Дельфін» – це велика родина полтавських плавців. Доказом цього стали сімейна естафета та естафета поколінь, що пройшли під час святкування. У сімейній естафеті разом зі своїми синами взяв участь і міський голова Олександр Мамай.

Урочисте відзначення ювілею школи продовжилося змаганнями серед спортсменів!

Переглядів: 523 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz