Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 19:23

Головна » 2015 » Березень » 23 » Олімпійський десант у коледжі
15:38
Олімпійський десант у коледжі

Олімпійський десант у коледжі

20 березня 2015 року у актовій залі Лубенського лісотехнічного коледжу відбулася зустріч студентів та учнів шкіл міста із чемпіонами та призерами Олімпійських Ігор:

Володимиром Кисельовим – чемпіоном Ігор XXІІ Олімпіади (Москва-1980) зі штовхання ядра, бронзовим призером чемпіонату Європи, заслуженим майстром спорту;

Тетяною Устюжаніною – бронзовою призеркою ігор ХХV Олімпіади (Барселона – 1992) з академічного веслування, срібною призеркою чемпіонату світу, заслуженим майстром спорту;

Катериною Дерун – чемпіонкою І Юнацьких Олімпійських ігор (Сінгапур-2010), метання списа.

 

Начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, спортивний оглядач газети «Сільські вісті», заслужений журналіст України Микола Моторний запросив також до розмови Мирослава Грабовецького (член Національного олімпійського комітету України, майстер спорту з біатлону) та Михайла Мельника (Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, член НОК України).

Всі гості заходу розповідали про свої спортивні досягнення та про будні олімпійських чемпіонів. Головний меседж, який прозвучав із вуст олімпійців: ставити перед собою мету і докладати всіх зусиль для її досягнення.

 

Присутні мали змогу задати різноманітні запитання всім гостям та отримати з їх рук подарунки. Було відзначено кращих спортсменів шкіл міста, серед яких і Ростислав Гладун - студент коледжу (група ЛГ- 21).

 

Микола Моторний подякував за організацію свята адміністрації коледжу, відмітив кращі стінгазети на олімпійську тематику (група ЛГ- 41 – І місце, ЗШ № 4 – ІІ місце та група СПГ, Б 11- ІІІ місце).

Справжньою несподіванкою стала Почесна грамота, яку передали із Національної академії педагогічних наук України колективові Лубенського лісотехнічного коледжу за вагомий внесок у підготовці висококваліфікованих фахівців і активну організацію спортивно-масової роботи.

Микола Моторний пообіцяв і надалі сприяти у проведенні таких молодіжних заходів на теренах Лубенського Посулля.

Олімпійському уроку в коледжі передувала фінальна гра з волейболу серед дівчат між командами лісотехнічного коледжу (тренер Андрій Павлюченко) та Лубенської ДЮСШ (тренер Юрій Тягній). В напруженій безкомпромісній боротьбі перемогу здобули юні вихованки Юрія Тягнія. Кубок «Олімпійський день в Лубнах», грамоти та дипломи волейболістки отримали з рук олімпійців.

Переглядів: 543 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz