Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:40

Головна » 2012 » Січень » 14 » Олімпійський та Державний прапори піднято у Полтаві
17:39
Олімпійський та Державний прапори піднято у Полтаві

13 січня 2012 року в м. Полтава проходила урочиста церемонія підняття Державного прапору України та прапору Національного олімпійського комітету України на честь відкриття І зимових Юнацьких олімпійських ігор. Олімпійський та Державний прапори замайорили над льодовою ареною парку «Перемога».

Учасниками святкового заходу будули представники спортивної громади  Полтави, тренери та спортсмени обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Олімпійські надії» та ДЮСШ ім. О.Бутовського, а також заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Віктор Пожечевський, директор Полтавського обласного відділення НОК України Інесса Гетьман.

 Мета проведення заходу – привернути увагу полтавців до найголовніших олімпійських змагань та об’єднати всіх навколо спорту, олімпійських ідеалів.

І зимові Юнацькі Олімпійські ігри відбудуться в м. Інсбрук з 13 по 22 січня 2012 року.

 У програмі проведення заходу були проведені «Веселі старти» на ковзаеах», перемогу виборола команда тренера з дзюдо Віктора Алімкіна, друге місце – Ігора Петраша, третьє місце – Валерія Пархоменка.

Всі учасники змагань отримали памятні подарунки від обласного відділення НОК України. ПОВ НОК України щиро дякує адміністрацію ТОВ "Командор" на чолі з Русланом Журавльовим, за допомогу у проведенні заходу у вигляді безкоштовного користування ковзанкою.

Сподіваємось, що після таких веселих стратів юнацтво та молодь будуть постійно займатись фізичною культурою, подружаться зі спортом та будуть здоровим.

Переглядів: 582 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz