Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 07:50

Головна » 2014 » Вересень » 15 » ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ
15:57
ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

 

ДО УВАГИ ЗМІ

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ  крокує Полтавщиною.

Традиційно на початку вересня у загальнооссвітніх закладах Полтавської області проводяться Олімпійські тижні  та Олімпійські уроки присвячені Дню фізичної культури і спорту.Під час яких учні знайомляться з історією олімпійського руху, спортивними досягненнями олімпійських чемпіонів, залучаються до активних занять фізичною культурою і спортом. Під час проведення спортивних свят та урочистих лінійок запрошуються представники місевих органів самоврядування та провідні спортсмени районів та міст.

Так вже проведені заходи у Кобеляцькому, Миргородському та Хорольському районах. У Великосорочинській  ЗОШ Миргородського району для учнів та вчителів закладу було проведено виставку літератури на олімпійську тематику, яку отримали від Полтавського обласного відділення НОК України. У м. Хорол іновацією було проведення показових виступів спортсменів Хорольської ДЮСШ відділення кікбоксингу, греко-римської боротьби, настільного тенісу, баскетболу та футболу.

 

Наступні заходи можна відвідати і стати учасником Олімпійського уроку:

17 вересня 2014 року о 14-00 у Полтавській обласній бібліотеці для дітей імені Панаса Мирного за участю студенської молоді

18 вересня 2014 року о 11-40 у гімназії "Здоров'я"  та у 14-00 у ЗОШ № 3 м. Полтави,

19 вересня 2014 року о 10-00 у Лубенському лісотехнічному коледжі за участю члена Виконавчого комітету Національного олімпійського комітету України, народного депутата Миколи Томенка.

Запрошуємо представників місцевих ЗМІ  прийняти участь у заходах

Переглядів: 481 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz