Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 04:23

Головна » 2015 » Вересень » 25 » Олімпійський урок
13:56
Олімпійський урок

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК КРОКУЄ ПОЛТАВОЮ

Вже котрий рік поспіль Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету розпочинає вересень з «Олімпійського уроку»!

Беручи початок в столиці на День фізичної культури і спорту «Олімпійський урок» крокує всіма куточками нашої країни. Наша Полтавщина не є виключенням.

Знання й здоров’я – дві найголовніші цінності людини, і «Олімпійський урок» покликаний відкрити для кожного унікальний світ спорту, розповісти історію олімпійського руху, поспілкуватись з видатними спортивними особистостями, а разом з тим й дати чудову можливість спробувати власні сили в різних видах спорту, відчувши себе справжнім олімпійцем.

Саме сьогодні, 25 вересня 2015 року, учні 6-8 класів комунального закладу «Полтавської спеціалізованої школа І-ІІІ ступенів №3 Полтавської міської ради Полтавської області» були присутні на «Олімпійському уроці» і змогли задати свої цікаві запитання почесним гостям Майстру спорту СРСР міжнародного класу, учасниці XXIV Олімпійських ігор (1988), неодноразовій чемпіонці, рекордсменці СРСР Світлані Глібівні Копчиковій та майстру спорту України з вільної боротьби, Заслуженому тренеру України Зінченку Віталію Валерійовичу.

Насамперед дітей цікавило, чому саме видатні спортсмени обрали свій вид спорту і якими зусиллями вони здобували свої спортивні звання. На всі питання Віталій Валерійович та Світлана Глібівна дали відповіді. Послухати цікавий досвід почесних гостей прийшло понад 50 чоловік.

В кінці цього свята діти змогли сфотографуватися на пам'ять із видатними спортсменами, а також учні отримали сітку з м’ячами і олімпійську літературу від Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України на згадку про «Олімпійський урок».

Переглядів: 617 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz