Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 22:59

Головна » 2012 » Вересень » 4 » Олімпійський урок у Полтаві.
13:25
Олімпійський урок у Полтаві.

 

          03 вересня 2012 року у м. Полтаві на майдані Незалежності біля пам’ятника О.Д. Бутовському,  управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавського міськвиконкому спільно з Полтавським обласним відділенням НОК України провели Олімпійський урок.

На Олімпійський урок до юних атлетів міста завітали гості: начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Ромас Олена Миколаївна, директор Полтавського обласного відділення НОК України Гетьман Інесса Рудольфівна, учасниця Олімпійських ігор в Сеулі Копчикова Світлана Глібівна, ветерани спорту та учасники Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну».
В Олімпійському уроці прийняли участь близько 160 юних вихованців з дев’яти дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, серед яких провели вікторину на знання минулих та сучасних Олімпійських ігор, конкурс малюнку на асфальті, веселі старти. Свою майстерність продемонстрували вихованці ДЮСШ № 4-відделення художньої гімнастики, ДЮСШ «Олімпійські надії» - дзюдо, ДЮСШ «Юність» - тхеквондо, та вихованці клубу «Воїн», які також продемонстрували елементи військово-прикладного мистецтва.
Переможці вікторини та веселих стартів отримали подарунки від Полтавського обласного відділення НОК України та спонсорів Олімпійського уроку компанія УкрПродСнекГрупп

Полтавське обласне відділення НОК України вітає всіх учасників Олімпійського уроку з Днем фізичної культури і спорту, бажаємо міцного здоров’я та високих досягнень в спорті.
Переглядів: 644 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz