Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 15:54

Головна » 2011 » Червень » 25 » ОЛіМПіЙСЬКИЙ ДЕНЬ!
14:10
ОЛіМПіЙСЬКИЙ ДЕНЬ!
     Олімпійський день- це свято всіх хто цінує олімпійські ідеали і підтримує здоровий спосіб життя. Ми вдячні всім хто приєднався до нас та взяв участь у цьому спортивному святі, під гаслом: «Створи світ гармонії». 
   Багато шанованих людей завітали на відкриття спортивного свята та брали участь в легкоатлетичному забігу, а саме: заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Пархоменко Валерій Олексійович, начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, виконавчий директор Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Пожечевський Віктор Олександрович, майстер спорту міжнародного класу з плавання, учасниця ХХІУ Олімпійських ігор у Сеулі 1988 р.н. Копчикова Світлана Глібовна, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасник ХХІУ Олімпійських ігор в Сеулі в 1988 р. Очкань Володимир Іванович, начальник дільниці закладу швидкого харчування «Фрунзе» МакДональдз Єрмакова Анна Олексіївна, асистент директора ресторана МакДональдз, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное, багаторазовий чемпіон України, учасник чемпіонатів Європи та світу Нефьодов Денис В’ячеславович.
   Більш ніж 1000 учасників взяло участь у заході. Легкоатлетичний пробіг – це чудова нагода проявити свій спортивний характер, ентузіазм, впевнено здолати всі перепони і вийти переможцем у чесній боротьбі. Всі переможці та призери забігу, найкращі художники конкурсу малюнку на асфальті «Створи світ гармонії» були нагородженні грамотами, медалями та цінними подарунками. Також свої нагороди отримали і наймолодші учасники легкоатлетичного пробігу.
     До нових зустріч.
Переглядів: 537 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz