Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 07:12

Головна » 2014 » Березень » 17 » роби як олімпійці
14:05
роби як олімпійці
      Зустріч учасниці Олімпійських ігор та учнів Кременчуцького ліцею № 4 
       14 березня 2014 року в ліцеї 4 м. Кременчука в рамках Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» за ініціативи Національного олімпійського комітету відбулася зістріч із учасницею Олімпійських ігор в Атланті 1996 року Тетяною Рагозіною, майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики. Дуже гостинно зустріли учні 5 класу навчального закладу, з якими вона провела легкоатлетичну розминку.

На зустрічі були присутні - директор Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету Інесса Гетьман, методист КМНМЦ Володимир Теміров, молоді вчителі міста Кременчука. Було проведено відкритий урок фізичної культури учителя вищої категорії, старшого учителя Кременчуцького ліцею № 4 Вячеслава Неруса.

Кожен з дітей мав змогу запитати у спортсменки про те, що їх турбує найбільш: «Скільки років ви займалися спортом?», «Ким ви працюєте зараз?», «Скільки у Вас всього медалей?» тощо.

Також в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійська книга» Кременчуцький ліцей № 4 отримав комплект олімпійської літератури.

Кожен учасник уроку одержав футболку, щоденник, книгу «Ігри, що підкорили світ», а також на згадку автограф від Тетяни Рагозіної.



Переглядів: 469 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz