Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:26

Головна » 2014 » Березень » 6 » Семінар
14:15
Семінар
  15 квітня 2014 року на кафедрі теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін ПНПУ відбудеться науково-практичний семінар!
Молоді вчені кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін працюють над висвітленням історії Олімпійських ігор, починаючи з 1956 року і до нашого часу, для поліпшення знань студентів у цій галузі, про що свідчить аудиторія № 2 факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка. З метою інформаційного та освітнього обслуговування навчально-виховного процесу студентів факультету фізичного виховання аудиторія оформлена як мультимедійний кабінет кафедри.
Кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін тісно співпрацює з Полтавським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України. Для самостійного опрацювання студентами і викладачами, планується оформити Олімпійський куточок (у вигляді кафедральної бібліотеки). В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійська книга» обласним відділенням НОК України була передана олімпійська література для збільшення бібліографічного фонду кафедри.
15 квітня 2014 року на кафедрі буде проведено науково-методичний семінар «Новітні теоретико-методичні й методологічні засади розвитку фізичної культури в умовах сучасної загальноосвітньої школи» для викладачів вищих навчальних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, аспірантів, методистів, магістрів та планується видання збірника.


Переглядів: 428 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz