Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:05

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » У ПОЛТАВІ ЮННІ ДЗЮДОЇСТИ ЗМАГАЛИСЯ З ДЗЮДО
09:51
У ПОЛТАВІ ЮННІ ДЗЮДОЇСТИ ЗМАГАЛИСЯ З ДЗЮДО

 

У Полтаві юні спортсмени змагалися з дзюдо

 

29 жовтня 2014 року в залі боротьби стадіону «Динамо» (який розташований за адресою: вул. Лідова, б. 4, м. Полтава) відбувся турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 рр.н. (9-11 років), присвячений 70-й річниці від дня визволення України від фашистських загарбників. У них взяло участь близько 60 юних дзюдоїстів.

Організаторами зазначених змагань виступили Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міськради. Суддівська колегія була представлена тренерами ДЮСШ «Олімпійські надії»: головний суддя Касимова Людмила Іванівна, старший тренер відділення, головний тренер жіночої збірної України з дзюдо Пилипенко В'ячеслав Олександрович, тренер Пилипенко Олександр Олександрович.

Головний суддя Касимова Л.І.: «Турнір проводиться з метою популяризації дзюдо в Полтаві, цінностей та ідей олімпізму, здорового способу життя, відзначення подвигів наших дідів – звільнення України від німецько-фашистських загарбників. За підсумками зазначених змагань буде сформовано збірну Полтави цієї вікової категорії».

Суддя Пилипенко О.О.: «Сьогодні з найкращої сторони себе проявили так звані «темні конячки». Це юні спортсмени, новачки в дзюдо, котрі не мають великого досвіду - займаються менше одного року, - але у сутичках перемагали тих дзюдоїстів, які відвідують секцію більше ніж три роки. Серед новачків - багато призерів. Такий підсумок був неочікуваний та дуже цікавий».

Усіх переможців та призерів цих змагань було нагороджено подарунками з логотипами НОК України та дипломами управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міськради.

 

Переглядів: 645 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz