Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 07:40

Головна » 2015 » Червень » 30 » Велоекскурсія ,,Полтавськими шляхами М.Скліфосовського”
08:52
Велоекскурсія ,,Полтавськими шляхами М.Скліфосовського”

Велоекскурсія ,,Полтавськими шляхами М.Скліфосовського”

27 червня 2015 року Полтавським обласним центром фізичного здоров’я населення ,,Спорт для всіх”, управлінням культури Полтавського міськвиконкому та за сприяння Полтавського обласного відділення НОК України в м.Полтава пройшла Велоекскурсія ,,Полтавськими стежками        М.В. Скліфосовського”.

         Велоекскурсія об’єднувала наступні об’єкти показу, а саме: пам’ятник Миколі Скліфосовському, Свято-Хрестовоздвиженський жіночий монастир, могила Миколи Скліфосовського, музей історії Полтавської битви.

         Проходження маршруту велоекскурсії не вимагало спеціальної фізичної підготовки та було розраховано на участь всіх верств населення незалежно від віку. Довжина маршруту склала 10 км.

         Екскурсійний супровід здійснював начальник відділу туризму та культурної спадщини управління культури Полтавського міськвиконкому, почесний працівник туризму України, голова комісії «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» ПОВ НОК України Віталій Павлов.

По завершенні велоекскурсії наймолодший та найдосвідченіший учасники, а також найспортивніша вело-родина отримали пам’ятні медалі та грамоти від Полтавського ОЦФЗН ,,Спорт для всіх”. Також усі учасники отримали пам’ятні подарунки від Полтавського обласного відділення НОК України.

Переглядів: 514 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz