Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 12:04

Головна » 2015 » Вересень » 21 » "Зустріч спортивних поколінь"
14:07
"Зустріч спортивних поколінь"

 «ЗУСТРІЧ СПОРТИВНИХ ПОКОЛІНЬ»

В п'ятницю 18.09.2015 року у приміщенні конференц-залу художнього музею ім. М. Ярошенка («Галерея мистецтв», м. Полтава) пройшов урочистий захід «Зустріч спортивних поколінь» з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Це свято символізує здоров’я, мужність, молодість і красу. Саме такі якості надають кожній людині впевненості у своїх силах, допомагають досягти поставленої мети.

Святкування Дня фізичної культури і спорту привертає увагу громадськості до проблем розвитку фізичної культури і спорту.

В заході прийняли участь голова Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Удовіченко О.В., начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Буцький О.В., керівники місцевого самоврядування, державної влади, представники федерацій з олімпійських видів спорту, структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивних товариств Полтавської області, атлети-олімпійці, ветерани, представники місцевих осередків НОК України.

Під час проведення урочистостей були нагороджені провідні спортсмени, їх тренери та фахівці галузі спорту Полтавської області подяками, грошовими преміями та цінними подарунками від Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, грамотами управління у справах сім’ї молоді та спорту Полтавської ОДА, Полтавської ОДА, Полтавської обласної ради.

З професійним святом вітали: Заслужена артистка України Олена Білоконь, циркова студія «Крофт» Полтавського міського центру позашкільної освіти (керівник Наталі Зінченко), а також колектив бального танцю обласного центру естетичного виховання учнівської молоді «Натхнення» (керівник Сергій Брик). Загалом на захід завітали понад 100 чоловік.

Переглядів: 726 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz