Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:46

Головна » 2016 » Квітень » 19 » 5 років відділенню НОК України у м. Комсомольську
12:36
5 років відділенню НОК України у м. Комсомольську

Перша олімпійська п’ятирічка

Минулого тижня комсомольська громада відсвяткувала значуще для всього міста свято – п’ятиріччя з дня заснування в Комсомольську представництва НОК України. З цієї нагоди до нашого міста завітала велика кількість почесних гостей та ще й не з пустими руками.

Святкування дня народження Комсомольського відділення НОК України розпочалося з заходу в ЗОШ №6, яка гостинно відкрила свої двері для спортсменів, тренерів та всіх тих, хто зробив значний внесок у розвиток фізкультури і спорту в місті, області та в цілому в Україні.

Привітальні слова на адресу працівників Комсомольського відділення НОК України звучали від почесних гостей. Віце-президент НОК України Равіль Сафіуллін зізнався, що в нього залишилися приємні враження від Комсомольська, а також передав вітання та слова щирої вдячності головному спортивному благодійнику міста – народному депутату України Костянтину Жеваго.

До привітань долучився й голова Полтавського обласного відділення НОК України Олександр Удовіченко, відзначивши, що в Комсомольську зберігаються добрі спортивні традиції.

Голова Комсомольського відділення НОК України Віктор Лотоус підкреслив, що якби не повсякчасна підтримка президента НОК України Сергія Бубки та ініціативи виконавчого директора Комсомольського відділення НОК України Миколи Шишлікова, олімпійського чемпіона Володимира Кисельова, таких здобутків у Комсомольську б не було.

Після численних привітань гостей запросили взяти участь у справжньому Дні довкілля. Засукавши рукави й погравши м’язами, спритні й дужі чоловіки взялися до роботи й разом з юними спортсменами продовжили новими деревцями Алею спортивної слави, закладену ще в 2013 році президентом НОК України Сергієм Бубкою.

Урочистості чекали на всіх в Палаці культури і творчості. На початку всім продемонстрували відеоролик про історію створення Комсомольського відділення НОК України та привітальне відеозвернення від президента НОК України Сергія Бубки.

Найактивнішим комсомольчанам, котрі зробили вагомий внесок у розвиток та пропаганду олімпійського руху в місті, вручили пам’ятні нагороди – подяки НОК України, грамоти Полтавського відділення НОК України, подяки міського голови.

Анна САМОЙЛЕНКО

Переглядів: 561 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz