Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 08:09

Головна » 2015 » Листопад » 5 » do like jlimpians
07:56
do like jlimpians

 Всеукраїнська акція «Do like olimpians! (Роби як олімпійці!)»

3 листопада 2015 року на базі центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» виконавчого комітету Автозаводського району м. Кременчука  відбулася Всеукраїнська фізкультурно-спортивна акція «Роби як олімпійці!», яка проведена Полтавським обласним відділення НОК України спільно з комітетом фізичної культури і спорту та дирекцією центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей ВК Автозаводського району м. Кременчука.

         Під час фізкультурно-спортивного заходу відбулася зустріч Олімпійського чемпіона Володимира Кисельова з вихованцями центру соціально-психологічної реабілітації дітей, центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  та відділення греко-римської боротьби КДЮСШ «Авангард».

У заході взяли участь майже 40 дітей, з якими був розучений новий комплекс загально-розвиваючих вправ, розроблений  спеціалістами центру ФЗН «Спорт для всіх» Олександром Ложченком та Андрієм Зубенком, що буде впроваджено у роботі з фізичного розвитку дітей.

Проведення зустрічі організовано начальником спортивного комітету Автозаводського району Олегом Шаповаловим та начальником ФЗН «Спорт для всіх» Олександром Шаляпіним, які привітали всіх присутніх і надали слово поважним гостям.

Гетьман Інесса Рудольфівна привітала учасників спортивного заходу, розповіла про акцію, яка сприяє впровадженню культури здорового способу життя, залученню дітей до активних занять фізичною культурою та спортом, що, в свою чергу, забезпечує покращення здоров’я українців, їх духовне збагачення, прищеплює почуття патріотизму та гордості за свою країну. Інесса Рудольфівна підкреслила, що в цьому році вперше зроблено акцент на тому, що до участі в акції залучені діти з 3-х до 17-ти років (раніше вікова категорія обмежувалася переважно дітьми 10-12 років). Виховання дітей в дусі олімпійських цінностей в Україні цілковито відповідає умовам часу та інтересам держави.

Володимир Кисельов в привітальному слові розповів як він став Олімпійським чемпіоном, що потрібно робити дітям для досягнення спортивних успіхів, що нема нічого у світі, чого не можна було б досягнути, за умови, якщо на це є велике бажання.

Всі гости побажали дітям успіхів у спорті і житті та висловили сподівання, що вони побачать імена дітей, які брали участь у заході, у списках нових олімпійських чемпіонів.

Учасники заходу отримали величезне задоволення від спортивного дійства, наприкінці якого відбулася церемонія нагородження та фотографування. Діти отримали від Олімпійського чемпіона автографи, а від обласного відділення футболки, значки, блокноти, олівці та диски з комплексами гімнастики «Do like Olympians» з логотипом заходу.

Підготовлено інформаційно-аналітичним відділом

Переглядів: 577 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz