Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 11:54

Головна » 2015 » Листопад » 2 » Легкоатлетичний турнір Л.Бартєнєва
14:43
Легкоатлетичний турнір Л.Бартєнєва

 

Відбувся відкритий обласний легкоатлетичний турнір на призи заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера Олімпійських ігор

Леоніда Бартєнєва

З 29 по 30 жовтня 2015 року у м. Полтава відбувся традиційний  відкритий обласний легкоатлетичний турнір на призи заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера Олімпійських ігор Леоніда Бартєнєва. У змаганнях взяло участь близько трьох сот юнаків та дівчат з Полтавської та Чернігівської  областей 1998-1999 р.н. та 2000 р.н. і молодші. Змагання проводились з бігу на 60 м, 300 м, 800 м, 1500 м, 60 м з бар’єрами, стрибках у висоту та довжину, потрійному стрибку та естафетному бігу.

Найспритнішими на дистанції 60 м серед дівчат молодшого віку стали вихованки Полтавської ДЮСШ №1 Золотар Ольга – І місце, Скляр Юлія – ІІ місце, учениця Кременчуцької ДЮСШ «Авангард» Огоновська Катерина посіла  ІІІ місце. Дівчата старшого віку на цій самій дистанції розподіли призові місця у наступному порядку: Шишигіна Діана (Полтавська ДЮСШ №1) – І місце, Бескровна Ірина (Кременчуцька ДЮСШ №1) – ІІ місце, Сахно Катерина (Прилуцька ДЮСШ) – ІІІ місце. Серед юнаків молодшого віку дистанцію 60 м найкраще пробігли спортсмени з м.Кременчука – Прохорович Станіслав (ДЮСШ №1) –І місце, ІІ і ІІІ місце між собою поділили спортсмени ДЮСШ «Авангард» Білоног Віталій та Шульдяков Роман. Переможцем серед юнаків старшого віку став атлет з Кременчуцької ДЮСШ «Авангард» - Ворона Олег, ІІ місце посів Сергієнко Олексій (м.Гребінка) і ІІІ – Глущіч Роман (м.Лубни).

На дистанції 300 м серед старших дівчат І місце посіла Бескровна Ірина ( м.Кременчук), ІІ – Шумейко Дарина (м.Кременчук), ІІІ – Сахно Катерина (м.Прилуки). Серед дівчат молодшого віку І місце у спортсменки з м.Прилуки Драчук Яни, ІІ  місце розділили між собою Клименко Ірина з м.Пирятин та Брухно Тетяна з м.Прилуки, ІІІ місце у Василенко Дарини (м.Лубни). Серед юнаків молодшого віку переможцем став Прохорович Станіслав (м.Кременчук), «срібло» у Гончарова Ростислава (м.Прилуки), «бронза» у Башкова Ярослава (м.Лубни). Юнаки молодшого віку: Ворона Олег (м.Кременчук)- І місце, Павленко Павло (м.Полтава)-ІІ місце, Буян Валерій (м.Полтава) – ІІІ місце.

На дистанції 800 м змагалися лише юнаки молодшої та старшої вікових груп з м.Полтави. Серед старших І місце посів Буян Валерій, ІІ – Павленко Павло, ІІІ- Микитюк Антон. Серед менших І місце – Овсянник Олександр, ІІ- Струц Максим, ІІІ - Єрьомінко Андрій.

На дистанції 1500 м змагалися і юнаки, і дівчата обох вікових груп. Дівчата та хлопці старшої вікової групи: Кузьома Валентина (м.Лубни) – І місце, Крамаренко Юліанна (м.Кременчук)  - ІІ місце, Шабрина Вікторія (м.Кременчук) – ІІІ місце, Бандурка Артем (м.Полтава) – І місце, Буян Валерій (м.Полтава) – ІІ місце, Микитюк Антон (м.Полтава) – ІІІ місце. Молодша вікова група: спортсменки з м.Лубен Короткова Катерина  – І місце, Михайліченко Наталія – ІІ місце і ІІІ місце у Бердник Ілони з м.Пирятин, серед юнаків Куцій Ілля (м.Кременчук) – І місце, Овсяник Олексадр (м.Полтава) – ІІ місце та Бугай Максим (м.Пирятин) – ІІІ місце.

Перемоці та призери стрибків у висоту: Постоногова Анна (м.Прилуки) – І місце, Третякова Катерина (м.Кременчук) – ІІ місце, Дудка Крістіна (м.Прилуки) – ІІІ місце. Серед старших юнаків Рябоконь Олександр завоював «золото», Ковальов Богдан – «срібло», Івахненко Євгеній – «бронзу». Серед молодших –Михно Дмитро перший,  Єрмоленко Олександр  другий, Буряк Євген третій.

         У стрибках у довжину серед молодших юнаків Шульдяков Роман – І місце, Прохорович Станіслав – ІІ місце, Гаврилець Владислав – ІІІ місце.  Старші юнаки: Колот Данило – І, Йолдаш Денис – ІІ, Матвієнко Денис – ІІІ. Серед дівчат молодшої вікової групи І місце у Скляр Юлії, ІІ - Чернікової Аліни, ІІІ - Василенко Валентини. Дівчата старшої вікової групи: Почеп Юлія – І, Онопрієнко Діана- ІІ, Якімець Катерина – ІІІ.

         На дистанції 60 м з бар’єрами змагалися дівчата молодшої вікової групи Золотар Ольга посіла І місце, Потькало Катерина – ІІ, Синиця Ульяна  -ІІІ.

         Всі переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками від Полтавського обласного відділення НОК України.

Бажаємо усім учасникам змагань нових звершень та перемог!!!

Переглядів: 774 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz