Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 18:19

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Лекція-зустріч з Оксаною Щербак
15:54
Лекція-зустріч з Оксаною Щербак

Сьогодні Полтавське обласне відділення НОК України в рамках продовження заходів до Міжнародного дня спорту спільно з кафедрою теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін провели науково-методичний семінар а також лекцію-зустріч на тему "Олімпійський рух для молоді" за участю майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці ХХІХ Олімпійських ігор Оксаною Щербак.

 

На вище названому заході було представлено декілька наукових робіт студентів за напрямком "Новітні теоретико-методичні й методологічні засади розвитку фізичної культури в умовах сучасної загальноосвітньої школи", доповідь директора ПОВ НОК України Гетьман Інесси Рудольфівни про розвиток Олімпійського руху у Полтавській області та виступ Оксани Щербак учасниці ХХІХ Олімпійських ігор, які проходили в Пекіні.

Студенти, викладачі та присутні гості мали змогу особисто надати запитання у спортсменки, та дізнатись щодо її спортивної кар'єри, методів тренувань, та її вражень після участі у Олімпійських іграх. 

Оксана Щербак поділилася своїм спортивним досвідом та відповіла на всі поставлені запитання, побажвши всім успіхів та перемог.

Переглядів: 867 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz