Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:11

Головна » 2015 » Березень » 11 » Олімпійське лелеченя
10:54
Олімпійське лелеченя

До уваги ЗМІ

Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України запрошує представників засобів масової інформації на міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей "Олімпійське лелеченя" за участю представників загальноосвітніх закладів міста Полтава.

Захід відбудеться  12 березня 2015 року о 14-00 год. у м. Полтава ЗОШ № 25 (вул. Шевченка 119)

Полтавська загальноосвітня школа № 25 має давні спортивні традиції. У 1952 р. школу закінчив Майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту СРСР, дворазовий срібний призер олімпіад у Мельбурні (1956р.) та Римі (1960р.) легкоатлет Леонід Володимирович Бартєнєв.

У Полтаві кожен рік проходить легкоатлетичний турнір з бігу на короткі дистанції на приз Л.Бартєнєва. останній раз Л.Бартєнєв відвідав рідну школу у 2013 році, коли відмічав свій 80-річний ювілей. До речі, свій останній світовий рекорд Л.Бартєнєв установив у 72 роки. Він брав участь у чемпіонаті серед ветеранів і побив світовий рекорд для своєї вікової групи.

Спортивні традиції своїх попередників продовжують учні школи: одинадцятикласниці Білоус Олександра, Вовк Марія, Назарова Ольга, Сухотіна Анастасія – кандидати у майстри спорту з хокею на траві, чемпіони України з хокею на траві вищої ліги; десятикласниця Шевчук Олеся – кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики, призерка чемпіонатів і кубків України, призерка та чемпіонка Міжнародних та Всеукраїнських змагань.

Переглядів: 489 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz