Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 09:46

Головна » 2014 » Вересень » 20 » ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК
16:36
ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК у ЗОШ № 3 

18 вересня 2014 року Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з адміністрацією Полтавської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 провели  відкриття  шкільних Олімпійських ігор та провели Олімпійський урок для учнів 6-8 класів, метою якого є навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

 Директор відділення Гетьман Інесса Рудольфівна розповіла дітям про розвиток олімпійського руху на Полтавщині, спортивні здобутки наших земляків в олімпійських видах спорту. Учнів зацікавив формат проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя" і вони виявили бажання взяти участь у ньому. Представник ПОВ НОК акцентувала увагу учнів на необхідності концентрувати власні зусилля на формуванні фізичного, психічного, духовного та соціального здоров’я, що є нагальною вимогою існування в соціумі молодого покоління ХХІ століття. У доступній для дітей формі Інесса Рудольфівна аргументувала доцільність розвитку навичок самостійних занять фізичними вправами, розвитку фізичних якостей, удосконаленні функціональних можливостей організму в підлітковому віці.

Адміністрація закладу була дуже вдячна за цінні подарунки від Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України –  футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, комплекти для гри в бадмінтон, сувенірні набори з олімпійською символікою. Велику радість у дітей викликали книжки, присвячені олімпійській тематиці. Але саме головне, що серед них були видання англійською мовою, адже родзинка нашого навчального закладу – поглиблене вивчення англійської мови з першого класу.

На думку адміністрації школи такі зустрічі є однією з інноваційних складових фізичного виховання молоді, зокрема виховання бережливого ставлення до свого здоров’я і здоров’я оточуючих як найвищої соціальної цінності особистості, прищеплення моделі здорового способу життя.

Керівництво навчального закладу сподівається на подальшу плідну співпрацю з  викладачами кафедри з метою популяризації спорту та майбутнього професійного визначення учнів.

Переглядів: 490 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz