Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 01:22

Головна » 2014 » Січень » 10 » Полтавське обласне відділення підвело підсумки діяльності за 2013 рік та затвердили основні напрямки роботи на 2014 рік.
16:59
Полтавське обласне відділення підвело підсумки діяльності за 2013 рік та затвердили основні напрямки роботи на 2014 рік.
Полтавське обласне відділення підвело підсумки діяльності за 2013 рік та затвердили основні напрямки роботи на 2014 рік.
     10 січня 2014 року у конференц-залі шахово-шашкового клубу ФСТ «Україна» м. Полтави відбулась звітна  ХІ Асамблея Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, на якій були розглянуті питання роботи відділення за 2013 рік та основні напрямки роботи на 2014 рік, а також питання розвитку олімпійського руху в області. А також розглянуті питання розвитку фізичної культури і спорту в області, роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спорту вищих досягнень та ветеранського спорту.
Асамблею проводили голова Полтавського обласного відділення НОК  України Олександр Удовіченко, заступник голови  відділення, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, директор відділення Інесса Гетьман. Також  у роботі Асамблеї прийняли участь представники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, ветерани та фахівці галузі фізичної культури і спорту області.
За 2013 рік відділенням проведено 31 захід, з них 3 під патронатом НОК України, 8 основних заходів НОК України, 7 власних та 13 спільних з партнерами.
Загальна кількість учасників заходів становить 104 300 чол.. Загальна кількість населення Полтавської області станом на 1 грудня 3013 року становить 1 467 800. Відсоток задіяних учасників у заходах обласного відділення становить 7,1.
 Традиційним  стало проведення спортивних, спортивно-масових та оздоровчих заходів. Практично та організаційно відділення кожного року долучається до проведення  змагань:
•    з волейболу "Меморіал пам’яті срібного призера ХХІV Олімпійських ігор у Сеулі (1988) Андрія Кузнєцова” (січень);
•    "Олімпійського дня” (червень) (Олімпійський день був проведений у всіх районах та містах області, в заходах прийняло участь більше 13 000 тисяч учасників);
•    Відкритого олімпійського уроку присвяченого Дню фізичної культури і спорту та Олімпійського тижня (вересень);
•    Відкритого легкоатлетичного турніру Полтавської області на призи ЗМС, срібного призера Олімпійських ігор Леоніда Бартенєва;
•    з плавання в категорії «Мастерс» «Фестиваль спринту»;
•    присвячених пам’яті видатного діяча фізичної культури та спорту, одного із засновників НОК України Кулика В.ВОсновна діяльність відділення
полягає також у проведенні зустрічей з ветеранами спорту, прес-конференцій, презентацій.

Переглядів: 494 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz