Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 02:33

Головна » 2015 » Травень » 29 » велопаркінг
15:26
велопаркінг

НАРЕШТІ ЦЕ ВІДБУЛОСЯ - ВОНА ВІДКРИТА!

 

28 травня 2015 року Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України з нагоди 15-річчя відділення та 25-річчя Національного олімпійського комітету України, зібравши прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя вперше встановили стаціонарну велопарковку до Велодня у м. Полтава. «Нарешті це відбулося - вона відкрита!»: саме такими словами висловлювали вдячні спортсмени своє задоволення від свята.

Розпочався захід стартом велопробігу від підніжжя пам’ятнику О.Д.Бутовському. Потім відбулося урочисте відкриття велопарковки біля адмінбудівлі (Зигіна, 1); усі бажаючі взяли участь у безпрограшній лотереї; нагородження кращого спортсмена травня місяця: кандидата у майстри спорту України з триатлону, чемпіона України серед юніорів  Бачукі Дарсанія, а також прес-конференція для учасників заходу.

На відкритті велосипедної парковки були  присутні заступник голови ПОВ НОК України Анатолій Головань, учасниця  ХХІV Олімпійських ігор, майстер спорту міжнародного класу з плавання Світлана Копчікова,  голова комісії ПОВ НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Віталій Павлов, директор ПОВ НОК України Інесса Гетьман. вихованці та тренери-викладачі відділення триатлону Полтавської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпійські надії».

Переглядів: 711 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz