Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 01:10

Головна » 2012 » Липень » 10 » Всеукраънська естафета "Передай вогонь перемоги"
12:38
Всеукраънська естафета "Передай вогонь перемоги"

Всеукраїнська олімпійська естафета

"Передай вогонь перемоги!"

 

Організатором Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги!» є Національний олімпійський комітет України разом з Державною службою молоді та спорту України.                                                                                                                    

Всеукраїнська олімпійська естафета проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державної служби молоді та спорту України та їх регіональних структурних підрозділів у рік проведення Олімпіади, як правило, напередодні від´їзду спортсменів України на Олімпійські ігри.                                                        

Всеукраїнська олімпійська естафета – це спортивно-виховний захід, який проводиться по всій території України – в областях, містах, селищах, дитячих оздоровчих таборах і фінішує на їх стадіонах з запаленням вогню у чаші. Фініш всієї естафети проводиться 21 липня у м. Києві на місці проводів спортсменів на XXX Олімпійські ігри.

Основна мета Заходу – виховання молодого покоління на олімпійських ідеалах, гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, пропагування спортивних досягнень українських спортсменів.

Полтавщина зустрічає естафету  12 липня в 14.00 від Харківської обл.. (м. Чутово) вихованцями ДЮСШ м. Чутова, 13 липня в 15.00 від Сумської обл.. (м. Зіньків) учнями Зінківської ЗОШ № 1, 14 липня  передає її на Черкащину в  м. Пирятині.

Телефон для довідок: 095 840 58 60

Переглядів: 635 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz