Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 07:35

Головна » 2011 » Червень » 20 » Всім ЗМІ зустрічайте Олімпійський день.
11:58
Всім ЗМІ зустрічайте Олімпійський день.
   До уваги всім ЗМІ, до проведення Олімпійського дня готуються по всій Україні. В м. Полтава Полтавське обласне відділення НОК України буде проводити цей захід 24 червня на майдані Незалежності о 10:00 год.
Олімпійський день –це свято спорту і краси! Цей захід пройде протягом тижня в усіх містах та районних центрах області, його відзначатимуть пробігами, спортивними та творчими конкурсами й вікторинами на олімпійську тематику.
   Всесвітній Олімпійський день почали активно відзначати з кінця 1980-их. Олімпізм став фактором миру й об’єднання всієї планети. Саме тоді з’явилося багато соціальних ініціатив, які виходили за межі організації та проведення Олімпійських Ігор. Серед таких ініціатив – олімпійська освіта в школах, організація Юнацьких Олімпійських фестивалів, а потім – і Юнацьких Ігор, пропаганда здорового способу життя, захист навколишнього середовища.
   У програмі проведення свята відбудеться і легкоатлетичний пробіг, в якому візьмуть участь спортсмени міста, представники Інваспорту, ветерани, ВНЗ I-II, III-IV акредитації та всі бажаючі.
               
      Приходьте, приєднуйтесь до нас!
Переглядів: 534 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz