Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 15:14

Головна » 2015 » Листопад » 20 » звітна асамблея ПОВ НОК України
15:06
звітна асамблея ПОВ НОК України

ЗВІТНА АСАМБЛЕЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІДДІЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ

20 листопада 2015 року у конференц-залі музею імені Миколи Ярошенка («Галерея мистецтв») м. Полтави відбулась звітна асамблея Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, на якій було затверджено звіт про діяльність обласного відділення за 2015 рік та основні напрямки роботи на 2016 рік, а також затверджено нову редакцію Положення ПОВ НОК України та програму розвитку олімпійського руху у Полтавській області на період 2015-2018 років.

Асамблею проводили голова Полтавського обласного відділення НОК  України Олександр Удовіченко, перший заступник голови відділення Анатолій Головань, заступник голови  відділення, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, директор відділення Інесса Гетьман. Також  у роботі Асамблеї взяли участь начальник Управління усправах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький, представники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, ветерани та фахівці галузі фізичної культури і спорту області.                                              

На початку засідання традиційно привітали та нагородили комплектами спортивного інвентарю кращих організаторів проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у загальноосвітніх закладах Полтавської області. Серед них загальноосвітні заклади Кобеляцького району - Кобеляцький НВК №1, Білицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів №2, Світлогірська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені А.П.Біленка, Чорнухинського району – Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Г.С.Сковороди, Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета, Кізлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кременчуцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

На 2016 рік наші добрі традиції залишаються не змінними, тобто підтримка провідних спортсменів та тренерів, ветеранів, атлетів-олмпійців та фахівців фізичної культури і спорту області буде продовжена. Ставимо за мету щоб у Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро взяли участь спортсмени Полтавської області.

Щиро бажаємо усім миру, процвітання та нових звершень!!!!

Переглядів: 592 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz