Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 20:11

Головна » 2011 » Листопад » 22
      19-20 листопада 2011 р. в Києві завершився семінар Національного олімпійського комітету, в якому взяли участь керівники та представники регіональних відділень та структурних підрозділів НОК. 
Основна мета семінару – підвищення ефективності та результативності роботи олімпійських осередків.
Відкриваючи форум президент НОК Сергій Бубка наголосив на важливості розвитку олімпійського руху в регіонах. Головний олімпієць країни підкреслив, що бачить великі резерви і можливості для покращення цієї роботи. «Діяльність регіональних відділень – пріоритетний напрямок Національного олімпійського комітету. За останні роки наші відділення стали дієвими та значимими, але не можна зупинятися на досягнутому. Перед нами стоїть багато невирішених завдань», - наголосив Сергій Бубка.
       Під час семінару директор ПОВ НОК України Інесса Гетьман звітувалась про діяльність відділення за останні два роки і презентувала программу мінімум «Результативний менеджмент у ПОВ ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: povnoc | Дата: 22.11.2011 | Коментарі (0)

   18-20 листопада в м. Кременчук проходили змагання з плавання в категорії «Мастерс» «Фестиваль спринту», присвячений пам′яті видатного діяча фізичної культури та спорту першого Президента НОК України Куліка В.В.
   Підготовку та проведення змагань здійснювали: управління з питань фізичної культури і спорту Полтавської облдержадміністрації, Полтавське обласне відділення НОК України, ПАТ «Укртатнафта», Українська Асоціація плавальних клубів «Мастерс».
   Взяли участь 73 учасники з 12 міст України. Змагання проходили у 12-ти вікових категоріях серед жінок та чоловіків серед дисциплін багатоборство – 4×50м. усіма способами та 100м комплексне плавання.
   Попередній рекорд України на 100м. комплексним плаванням у своїй віковій категорії побив Арєфьєв Віктор (1.01.39) м. Кременчук.
   1 місце серед чоловіків виборов Власов Юрій м. Київ клуб «Гав ... Читати далі »
Переглядів: 491 | Додав: povnoc | Дата: 22.11.2011 | Коментарі (0)

© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz