Полтавське обласне відділення НОК України
Категорії розділу

Календар

Активності ПОВ НОК

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 07:21

Головна » 2011 » Листопад » 22 » Полтавське обласне відділення НОК України презентувало програму діяльності на 2012
09:56
Полтавське обласне відділення НОК України презентувало програму діяльності на 2012
      19-20 листопада 2011 р. в Києві завершився семінар Національного олімпійського комітету, в якому взяли участь керівники та представники регіональних відділень та структурних підрозділів НОК. 
Основна мета семінару – підвищення ефективності та результативності роботи олімпійських осередків.
Відкриваючи форум президент НОК Сергій Бубка наголосив на важливості розвитку олімпійського руху в регіонах. Головний олімпієць країни підкреслив, що бачить великі резерви і можливості для покращення цієї роботи. «Діяльність регіональних відділень – пріоритетний напрямок Національного олімпійського комітету. За останні роки наші відділення стали дієвими та значимими, але не можна зупинятися на досягнутому. Перед нами стоїть багато невирішених завдань», - наголосив Сергій Бубка.
       Під час семінару директор ПОВ НОК України Інесса Гетьман звітувалась про діяльність відділення за останні два роки і презентувала программу мінімум «Результативний менеджмент у ПОВ НОК України: від намирів до дій». За її даними у 2012 році відділення спільно з управлінням з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації планують залучити до заходів не менше 103 515 осіб, % учасників, які будуть задоволені участю у заходах та будуть приймати участь на наступний рік – 85, план спонсорської допомоги – 49 500 грн. А також підкреслила, що завдяки відкриттю Представництва ПОВ НОК України у м. Комсомольську, олімпійській рух буде поширюватись в інші райони області.

Переглядів: 575 | Додав: povnoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
© 2024 foFF4ik
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz